jack russell honden jack russell honden Foxy Jacks Honden

20160717 Binkom Px4 SAM_3930-wmco

Onze Honden


Als kleine Jack Russell kennel streven wij steeds naar kwaliteit boven kwantiteit. Onze roedel leeft bij ons en onze family. Naast onze stammoeder Noëlle, hebben wij 4 van haar dochters: Praline, Pesca, Geisha, Tapa; en 2 van haar kleindochters Zsa Zsa en Lætta en haar kleinzoon Ummi. Daarenboven hebben wij ook de prachtige reu Alpha en later ook een bloedmooi en pittig teefje Vodka uit Italië, van de kennel Jackandfish geïmporteerd. Zo ook sloten wij onze Russisch juweeltje Coco in onze familie en harten.

Nabila's Urkki was een jaartje bij ons op bezoek. Urkki is een fantastische reu uit Finland, en heeft een opwindende nieuwe bloedlijn in onze kennel geintroduceerd.

Tijdens mijn laatste bezoek aan Servië was het mijn plan om een ​​puppy uit de kennel Brotherhood of Jack's te kiezen. Het werd me echter vrij duidelijk dat kiezen verliezen was. Daarom ben ik Rasko Katic erg dankbaar dat beide broers naar onze kennel in België mochten komen. FOXY JACKS stelt met trots deze twee broers Butch Cassidy en Billy The Kid aan u voor. Bedankt Rasko voor het vertrouwen in onze kennel FOXY JACKS.

Onze laatste aanwinst is de statige kampioensreu Algrafs Banderos. Na een lange reis uit Rusland voelt deze kanjer zich al volledig thuis tussen zijn makkers en vooral tussen al het vrouwelijk schoon ;)Onze Hondenroedel

JACKANDFISH BLOODY MARY "VODKA"
FOXY JACKS QUE SERA SERA "GEISHA"
ALGRAFS BANDEROS "BANDEROS"
JACKANDFISH THE HANGOVER "ALPHA"
BROTHERHOOD OF JACK'S BUTCH CASSIDY ''BUTCH"
BROTHERHOOD OF JACK'S BILLY THE KID ''BILLY"
FOXY JACKS TAKE A BOW "TAPA"
BLACK ALMOND UNITED NATIONS "ZSA ZSA"
BACK ALMOND ULTRA VIOLET "LAETTA"
ARALEZ CHANEL COCO ''COCO"
FOXY JACKS UMAMI "UMMI"
FOXY JACKS PRALINE AUX NOISETTES "PRALINE"
FOXY JACKS PÊCHE MELBA VANILLE "PESCA"
DU BELLE BIJOU MADEMOISELLE "NOËLLE"

кто знает…
images

наш самец прибыл!
jack russell honden