jack russell honden jack russell honden Foxy Jacks Honden

20160717 Binkom Px4 SAM_3930-wmco

Onze Honden


Als kleine Jack Russell kennel streven wij steeds naar kwaliteit boven kwantiteit. Onze roedel leeft bij ons en onze family. Naast onze stammoeder Noëlle, hebben wij 4 van haar dochters: Praline, Pesca, Geisha, Tapa; 3 van haar kleindochters Zsa Zsa, Ultra en Va Va. Daarenboven hebben wij ook de prachtige reu Alpha en ook een bloedmooi en pittig teefje Vodka uit Italië, van de kennel Jackandfish geïmporteerd. Zo ook sloten wij onze Russisch juweeltje Coco van de kennel Aralez in onze familie en harten.

Nabila's Easy come Easy go was in 2020 een jaartje bij ons op bezoek. Urkki is een fantastische reu uit Finland, en heeft een opwindende nieuwe bloedlijn in onze kennel geintroduceerd.

Onze volgende aanwinst was de statige kampioensreu Algrafs Banderos. Deze kanjer zich al volledig thuis tussen zijn makkers en vooral tussen al het vrouwelijk schoon ;)

Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst Pacific History Your Choice. Na een lange reis kwam Leo veilig en wel aan op zijn eindbestemming in België. Deze interessante bloedlijn zal onze kennel versterken voor de toekomst.

Het stond in de sterren geschreven, en eindelijk is het zover. Naast onze Jack Russell Terriers (JRT) zijn wij nu ook begonnen aan ons 2de ras, de gladharige Fox Terrier Smooth (FTS). Later meer hierover…


Onze Hondenroedel (Jack Russell & gladharige Fox Terriers)
Binnenkort verwacht
images

Wij verwachten binnenkort … hoe spannend!
//GoAnalytics jack russell honden