G A S T E N B O E K

Foxy Jacks Quiereme Mucho 'MUCHO"

Na het overlijden van ons dwergschnauzertje Exel zijn we op zoeken gegaan naar een ruwharig Jack Russeltje. We zijn een sportief gezin en wilden dus een actief hondje. Na heel wat telefoontjes kon ik geen klik vinden bij de meeste fokkers tot ik contact opnam met de kennel Foxy Jacks! Het was al snel duidelijk dat Stefano en ik op dezelfde golflengte zaten... hij wist waar hij mee bezig was en keek verder dan de fok alleen. Bovendien zagen zijn hondjes er prachtig uit en leefden ze in roedel samen binnen hun gezin. Dit was naar waar wij op zoek waren!

In het najaar werd een prachtig teefje Foxy Jacks Quiereme Mucho (roepnaam Mucho)  een deel van ons gezin. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een mooie, fiere hond van 3 jaar met een gouden karakter en alle trekjes die je van een Jack kan verwachten! Kunnen uren gaan wandelen, luistert als de beste ( tenzij ze een konijn gezien heeft 😅), denkt dat ze een Duitse herder is 🙉🙈🙊 een grote hond in een kleine verpakking!

Op het moment dat er plaats was in ons hart voor een tweede Jack hebben we geen moment getwijfeld welke fokker we zouden nemen!!! Het was natuurlijk niet zo gemakkelijk om een hondje bij een alfa teefje te plaatsen maar vermits Stefano zijn puppies door en door kent hadden we er alle vertrouwen in... Zo kwam in juni dit jaar Foxy Jacks Tainted Love (roepnaam Remus) ons gezin compleet maken ❤️ Met onze Remus hebben we ons handen vol, is een hele pientere reu van 8 maand! Vol levenslust en zonder twijfel de clown van de familie 🤣 maar tevens de liefste knuffelbeer ever...

De kennel Foxy Jacks is een topkennel! Ook na het ophalen van je pupje kan je met al je vragen steeds bij Stefano terecht. Ondertussen hebben we ook een leuk What's App groepje met enthousiaste eigenaars van een prachtige Foxy Jack ❤️ Zit ondertussen al 30 jaar in de hondenwereld en heb zelden een fokker gekend met zoveel kennis en passie voor zijn hondjes! Wanneer je kwaliteit boven kwantiteit verkiest zit je zeker goed bij Stefano 👌.

Nicole

Foxy Jacks SpeedRacer "BASIL"

Nadat ons hondje overleden was hebben we vier jaar gewacht om terug de stap te wagen naar een nieuw leven in huis. We hebben ruim de tijd genomen om te zoeken naar de beste fokker. Die hebben we ook gevonden, bij Foxy Jacks. De site sprak ons onmiddellijk aan omwille van de kleinschaligheid. Nadat we een introductiemailtje gestuurd hadden, volgde al snel een telefoontje van Stefano. Een dik uur later waren we helemaal overtuigd, de liefde voor zijn diertjes was voelbaar door de telefoon.

9 weken later konden we onze nieuwe spruit, een schattig reutje dat we Basil genoemd hebben, mee naar huis nemen. Stefano kiest het pupje zelf uit, hij weet als geen ander hoe zijn pups evolueren en wie het beste past bij zijn nieuwe baasjes. Alles was perfect in orde en tot in de kleinste details geregeld. Waar we aanvankelijk een beetje schrik van hadden ( het is zoals een baby opvoeden) bleek helemaal niet nodig. De opvoeding en inprenting de eerste weken heeft absoluut geloond. Stefano voedt zijn kleine koters op tot volwaardige peuters.

We zijn helemaal in de wolken met onze kleine rakker. Basil wordt bijna 2 jaar en is een heel lief, guitig, evenwichtig en braaf hondje. Wij kunnen trouwens steeds terecht met onze vragen bij Stefano. Hij staat altijd klaar met goede raad. We hebben ook een goed contact met de andere eigenaars die hun hondje bij Stefano hebben gekocht. Via messenger wisselen we regelmatig nieuwtjes of suggesties uit. De jaarlijkse reünie is altijd een groot succes. Hartverwarmend te zien hoe al de foxy jacks met elkaar spelen. Bedankt Stefano, we zijn je enorm dankbaar voor de superfantastische hond die je ons bezorgd hebt. Je bent een topfokker met liefde voor het vak.

Johnny en Saskia

Foxy Jacks Red Label "DONNA"

Mijn man wilde een hondje, omdat we veel vliegen en nog aktief zijn had ik mijn bedenkingen. Na 1,5 jaar kwam hij bij foxy jacks bij Stefano uit. We mochten komen kijken en werden gescreend door Stefano wat we verwachten enz enz. Toen vond ik dat raar hij bepaalde welke pup we kregen. 5 nov 2018 mochten we haar ophalen. We kregen een puppy pakket en konden altijd op hem terug vallen als we t weer eens niet zeker wisten (onze eerste JRT).

Nu ben ik Stefano zoooo dankbaar, onze Donna past precies bij ons! Hij is een top kweker want voor hem staat t welzijn van zijn Pups voorop. En het houd niet op bij de deur. Donna is een superslim, sociaal, lief met kinderen, speels hondje , wat wij voor geen goud meer willen missen. Dank je wel Stefano

Carola en Richard

Foxy Jacks Take a Bow "TAPA"

Wij zijn ontzettend gelukkig met ons hondje uit deze kennel! Kleinschalig, erg professioneel en steeds bereikbaar om te helpen indien we vragen hebben. Je voelt dat Stefano met hart en ziel zorgt voor zijn honden. Doe zo verder!

Pascal

Foxy Jacks RadioActive "CANELLE"

Na de dood van onze vorig hondje, een gladharige Jack Russell "Kenzie", die bijna 19 jaar werd, wilden we terug een Jack, maar dan liefst een ruwharig! Zo kwamen we toevallig op de website van foxy jacks terecht en besloten we een mailtje te zenden!

Enkele dagen later belde Stefano ons op en van het ene kwam het andere! Voor we het wisten, waren we op puppybezoek en meteen verliefd op ons Canelleke! Na nog 3 spannende weken wisten we eindelijk dat ze voor ons was en ondertussen maakt ze al 2 jaar deel uit van ons gezin!

We hebben het nog geen moment beklaagd! Een superhondje en een superkweker! We love her to the moon and back! Bedankt,Stefano voor je inzet en je liefde voor dieren! 👍💋❤️

Suzy

Foxy Jacks Tainted Love "REMUS"

Dag Stefano,
Onze Remus had nog een briefje voor jou, helaas door omstandigheden vergeten geven  😉
Gunther

"
Vandaag is het voor mij een grote dag,
daarom tover ik op mijn snoetje die mooie grote lach.
Ik trek erop uit,
ook al ben ik nog zo’n kleine spruit.
Een beetje bang dat ben ik best wel,
maar dit betekend voor ons geen vaarwel.
Je zult me in de toekomst nog heel vaak zien en horen,
want dit varkentje moet regelmatig worden geschoren.
Ik blijf van jou een trouwe klant,
ook al woon ik aan de andere kant van ‘t land.
Ik hef mijn hoofdje,
spits mijn oortjes
en strek alvast mijn kleine pootjes.
Mijn baasje heeft al een heus socialisatieplan,
dus ik word vast en zeker nen (teddy)beer van een man.
Je hebt voor mij een goed trouw baasje gezocht,
die me helaas door het coronavirus niet heeft bezocht.
Ik trek de wijde wereld in,
en hopelijk heb ik het bij mijn nieuwe baasje ook naar mijn zin.
Ik verlaat dit warme, gezellige nest,
en ik wens jullie het aller best.
Alvast bedankt voor de goede zorgen,
ik voelde me hier echt geborgen.
Je hebt een plaatsje in mijn hart,
want voor mij blijf je altijd heel apart.
Ik geef jullie allen nog nen hele dikke poot,
en ik vertrek nu door de grote poort.
Ik moet nu echt gaan,
want ik voel de eerste traan.

Dikke poot Remus
🐶 🐾
"

Foxy Jacks Razor Sharp "VIKTOR"

Op 29/11/2018 moesten wij afscheid nemen van ons liefste vriendje Rafke, een gladharig jack russeltje met een gouden hartje en fantastisch karaktertje dat we in 2008 adopteerden uit het asiel. Al snel was ons huis te stil, te proper, te groot zonder de trippelende modderpootjes van een nieuw viervoetig vriendje en dus gingen we op zoek naar een opvolger voor Rafke. De info op de website van foxy jacks gaf ons meteen een goed gevoel en dus contacteerden we Stefano, maar er kwam in eerste instantie geen reactie, dus dachten we dat er geen beschikbare pups waren en zochten we verder.

Onverwacht kwam er een week voor Kerstmis plots toch een telefoontje van Stefano en aan het eind van dit telefoongesprek bleek dat er onverwacht van een laatste nestje nog een reutje beschikbaar was. Als we interesse hadden mochten we altijd eens langs komen, wat waren we blij! Tijdens ons bezoek werd al meteen duidelijk dat Stefano enorm begaan is met zijn hondjes en absoluut wil dat ze allemaal goed terecht komen. We zagen niet alleen de pup in kwestie maar ook alle andere leden van de roedel waardoor we ons ook meteen een beeld konden vormen van de volwassen versie van die kleine lieve puppy die ons meteen enthousiast kwam begroeten. Onnodig te zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was en zo werd Viktor ons mooiste kerstgeschenk ooit want precies op 24 december mocht hij met ons mee naar huis.

We genieten nu elke dag van hem, hij is erg sociaal, lief met kinderen, speels en enthousiast. Kortom een heerlijk evenwichtig hondje dat overal met ons mee kan en mag. We zouden hem echt niet meer willen en kunnen missen en zijn echt heel erg blij dat we een beetje bij toeval toch nog bij Stefano terecht kwamen, want het feit dat de foxy jacks zulke heerlijke hondjes zijn heeft uiteraard in grote mate te maken met de toewijding waarmee Stefano voor zijn hondjes zorgt!

Nele en Frederiek

Foxy Jacks Raspberry Rose "NOUGAT"

Enkele jaren na het overlijden van mijn 1ste jack Russel bleef het kriebelen voor een nieuwe jack. Toevallig kwam ik bij Foxy Jacks uit. Ik nam contact op en werd meteen over alles goed ingelicht. Na een lang gesprek aan de telefoon volgde een leuk bezoek. Ik voelde me meteen welkom en ik kon met al mijn vragen bij Stefano terecht.

Dan was het wachten op de bevalling van pêche melba vanille. Ondertussen hielden we wel contact zodat we mee konden genieten van alle spanningen en vreugde. We werden opgebeld met het goede nieuws dat we erbij zaten voor een teefje! Zo gelukkig dat we waren. We kregen leuke foto's en we mochten ook altijd eens op bezoek komen. Na 8 weken aftellen kregen we te horen welke pup er voor ons werd. Wat waren we enorm gelukkig met de keuze die Stefano had gemaakt!

De dag van het ophalen was dan ook heel vreugdevol! We kregen alle info, boekje en verrassingspakket mee voor onze lieve Nougat! Ik zou nooit nog een andere kennel willen voor een jack Russel! Ik heb een geweldige evenwichtige pup gekregen! Een droomhondje en dit allemaal mede dankzij de goede keuzes en zorgen van Stefano! Zelfs na het ophalen van de pup kan ik nog steeds bij de kennel terecht en houden we goed contact wat fijn is voor iedereen! Bedankt Stefano! Groetjes Magali en een pootje van Nougat.

Magali

Foxy Jacks Poire Belle Hélène "OBI"

Na lang zoeken naar een geschikte opvolger voor onze trouwe viervoeter die ons zo lang had gezelschap gehouden, kwamen we terecht bij Foxy Jacks. Hier werden we vanaf het eerste contact zeer goed ontvangen. We werden op slag verliefd op Noëlle en haar lieve puppy’s en waren dan ook heel blij te vernemen dat we gekozen waren als gezin voor de kleine Hélène, een kleine deugniet met een super lief karakter.

De service was perfect in orde, alle papieren correct ingevuld, volledige uitleg over de vaccinaties en al onze vragen werden beantwoord. Bovendien stond een mooi verassing pakket klaar. De dag dat we Hélène mochten afhalen werd dan ook een heel speciaal moment voor iedereen.

Elk jaar wordt er de kans geboden om reünie bij te wonen met de broer en zusjes, en dit was voor ons een topdag, we hebben ons reuze geamuseerd, dit alles tot in de puntjes georganiseerd door Foxy Jacks. Ieder die een tophondje wil, in superconditie, en met een fantastisch karakter, kan ik aanraden om via Foxy Jacks langs te gaan.
Bedankt, jullie zijn een topteam.

Marijke

Foxy Jacks Parfait au Chocolat "MANON"

Na het overlijden van onze 15-jarige gladharige Jack Russell Théo waren we op zoek naar een ander hondje, liefst met hetzelfde speelse, soms eigenwijse en goedhartig karakter. Al snel kwamen uit bij de ruwharige Jack Russell en via Sint-Hubertus bij Foxy Jacks.

Bij onze eerste ontmoeting met Stefano en zijn Noëlle en haar nestje was er meteen een klik tussen beide families. Een klik die uitgegroeid is tot een mooie vriendschap met regelmatige en zeer aangename ontmoetingen.

Bij een pup van Foxy Jacks komt een "all in" servicepakket. De pup krijgt vanuit Foxy Jacks een zeer goede opvoeding en solide basis mee, wat resulteert in een mooie, evenwichtige en super sociaal huisgenootje. Bij Stefano stopt het niet bij de aankoop, hij zorgt voor de vachtverzorging en je kan steeds bij hem terecht voor tips en je vragen. Ons Manon is een superhondje ... waarvoor een welgemeende dankjewel.

David