jack russell terrier belgie jack russell terrier belgie Foxy Jacks Home

Noelle International Champion v1

Welkom bij FOXY JACKS!


Wij zijn een kleine kennel uit België (Vlaams-Brabant) die de ruwharige Jack Russell Terriër met LOSH-stamboom fokt, onder het kennelnaamnummer 14506 en met het FCI nummer 130/2015.

De passie rondom dit geweldig ras begon in 1995, toen ik op 7 jarige leeftijd mijn eerste ruwharig Jack Russell teefje 'Chipie' kreeg.

Al onze dieren wonen bij ons binnen en zijn daardoor zeer gesocialiseerd en verdraagzaam naar elkaar toe. Zo worden ze op jonge leeftijd met onze katten en andere huisdieren in contact gebracht en op allerlei gebieden geprikkeld. Zij volgen reeds van kleins af aan gehoorzaamheidslessen en showtraining. Wij staan erop dat onze honden echte familiehonden zijn, maar nemen ook geregeld deel aan internationale tentoonstellingen waar zij regelmatig de eerste prijs winnen.

Wij zijn aangesloten bij verschillende kynologische verenigingen. Zo maak ik deel uit van het bestuur als algemeen secretaris van de Koninklijke Belgische Terriër Club K.B.T.C. Ik heb de officiële fokkers-opleiding bij de KMSH met succes beëindigd en geef les aan de hondenschool Lovanium.

Wil je ons enthousiasme delen, neem dan gerust contact op!

Vriendelijke groeten
Foxy Jacks team
Onze nieuwste aanwinst Banderos!

We zijn enorm verheugd dat we nu de trotse eigenaar zijn van deze prachtige Kampioen 🔥Algrafs Banderos🔥!
We zijn Irina Degtiar van Algrafs Kennel enorm dankbaar voor deze statige reu uit Rusland, die al zeer mooie titels en ditto nakomelingen achter zijn naam heeft staan. We omarmen zijn veelbelovende toekomst in onze kennels FOXY JACKS & BLACK ALMOND.

20220211 Announcement
CORE Top Ambassadeur


Als fokker en hondenbezitter wil ik alleen het beste voor mijn honden. Na een aantal jaren verschillende soorten voedsel te hebben vergeleken en geprobeerd, was ik toen nooit helemaal tevreden met het beschikbare aanbod aan voedsel. Toen kwam ik zo'n drie jaar geleden CORE tegen, een uitstekend uitgebalanceerd graanvrij voer waar mijn eigen terriers van gedijen. Dankzij CORE kwam er eindelijk een einde aan de lange zoektocht naar het juiste voedsel.

Vandaag ben ik trots om als Belgische ambassadeur deel uit te maken van de CORE-familie. Graag wil ik CORE en Freek Klijnsma bedanken voor het vertrouwen in onze kennel FOXY JACKS. Onze volgende generatie puppy's is dankzij CORE klaar voor een mooie toekomst.

20210904 CORE ambassador
Exclusieve samenwerking met Black Almond kennel


Met grote trots melden wij de exclusieve samenwerking tussen Foxy Jacks en Black Almond.
Een eerste resultaat was er al met Black Almond The One. Ondertussen zijn er al bijkomende nestjes geweest …

Black Almond logo
WOEF: Viktor is het cover model voor oktober 2020


Wij zijn uitermate fier dat één van onze nakomelingen verscheen in een gerenomeerd speciaalmagazine voor honden!

Maak kennis met Viktor, FOXY JACKS RAZOR SHARP. Hij werd door de redactie van WOEF geselecteerd uit honderden inzendingen om het ras van Jack Russel Terrier te vertegenwoordigen en is het covermodel voor de maand oktober 2020.

WOEF is sinds 1964 hét referentiemagazine voor de hondenliefhebber. Doorheen de jaren groeide WOEF uit tot een zeer gewaardeerd gezinsblad, waarin het volledige spectrum van het fenomeen ‘hond als huisdier’ werd belicht. Het magazine verschijnt maandelijks en bereikt zo'n 68.000 hondenliefhebbers.

De professionele fotoshoot werd gemaakt door www.hondermooi.be

WOEF-cover-okt 2020
Samenwerking met andere kennels


We waren enorm trots om Nabila's Easy Come Easy Go 'Urkki' voor een jaartje bij ons thuis te verwelkomen. Bedankt Aletta en Daisy voor het toevertrouwen van de fantastische en charmante Urkki om een ​​tijdje bij ons te blijven.

20200809 Urkki-wm-169

De locatie is het begijnhof van Tienen, het 2de oudste begijnhof van België, waarvan de bouw van de vroeg-gotische kerk in 1245 begon. In 1976 werd de kerk grotendeels verwoest door een zware brand en de ruïne werd hersteld en verbouwd tot een wandelpark in 1997.
Beste Belgische Terrier!


Onze kennel FOXY JACKS kreeg de grootste eer van de Koninklijke Belgische Terriër Club tijdens de algemene KBTC-ledenvergadering in maart 2019. Uit de handen van de KBTC-Presidente ontvingen wij beide jaarlijkse prestigieuze trofeeën als beloning en erkenning voor onze successen in 2018:
  • de Heerkens-Thijssen Trofee voor Beste Belgische Terriër uit eigen Fok
  • de Mauroy Trofee voor Beste Belgische Kortbenige Terriër

20190329 KBTC trophy Best Terrier 2018


Breng mij naar…Een totaalbeleving…


Van zodra je een pup bij ons aanschaft, begint het eigenlijk pas:

Wij bieden je een totaalpakket aan. Graag begeleiden we je met de opvoeding van je pup. Voor de geïnteresseerden, kunnen wij je begeleiden bij het voorbereiden (trimmen, plukken) en showen tijdens schoonheidswedstrijden. Bovendien organiseren wij een jaarlijkse reünie tussen al onze honden.
20150124 Binkom snow Noelle 2-24

jack russell terrier belgie