jack russell terrier belgie jack russell terrier belgie Foxy Jacks Home

Noelle International Champion v1

Welkom bij FOXY JACKS!


We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de kennels van Foxy Jacks en Nabila's hebben besloten om samen te werken. We zijn enorm verheugd om Nabila's Easy Come Easy Go 'Urkki' bij ons thuis te verwelkomen. Bedankt Aletta en Daisy voor het toevertrouwen van de fantastische en charmante Urkki om een ​​tijdje bij ons te blijven. Er is veel gepland en er liggen spannende tijden voor ons.

Binnenkort meer info!

20200809 Urkki-wm-169

De locatie is het begijnhof van Tienen, het 2de oudste begijnhof van België, waarvan de bouw van de vroeg-gotische kerk in 1245 begon. In 1976 werd de kerk grotendeels verwoest door een zware brand en de ruïne werd hersteld en verbouwd tot een wandelpark in 1997.Beste Belgische Terrier!


Onze kennel FOXY JACKS kreeg de grootste eer van de Koninklijke Belgische Terriër Club tijdens de algemene KBTC-ledenvergadering in maart 2019. Uit de handen van de KBTC-Presidente ontvingen wij beide jaarlijkse prestigieuze trofeeën als beloning en erkenning voor onze successen in 2018:
  • de Heerkens-Thijssen Trofee voor Beste Belgische Terriër uit eigen Fok
  • de Mauroy Trofee voor Beste Belgische Kortbenige Terriër

20190329 KBTC trophy Best Terrier 2018

Wij zijn aangesloten bij verschillende verenigingen en heb ik bovendien de fokkers-opleiding bij de KMSH met succes beëindigd. Wil je ons enthousiasme delen, neem dan gerust contact op!

Vriendelijke groeten
Foxy Jacks team


Breng mij naar…Een totaalbeleving…


Van zodra je een pup bij ons aanschaft, begint het eigenlijk pas:

Wij bieden je een totaalpakket aan. Graag begeleiden we je met de opvoeding van je pup. Voor de geïnteresseerden, kunnen wij je begeleiden bij het voorbereiden (trimmen, plukken) en showen tijdens schoonheidswedstrijden. Bovendien organiseren wij een jaarlijkse reünie tussen al onze honden.
20150124 Binkom snow Noelle 2-24

jack russell terrier belgie